FOLKTV BERLIN

FOLKTV BERLIN

FOLKTV BERLIN del 1 " Till och med hundarna är snälla".

 

Vi möter fotografen Erik, promenerar med Elsa i regnet på Tempelhof, hittar en papperskorg med budskap, och besöker ett svenskt café.

Vi får också veta vart man kan vända sig när livet kraschar i Berlin.


Medverkande: Nina Lekander, Erik Lindner, Elsa Söderbäck,

Lena Brolin, Lill-Marit Bugge och Marie-Louise Crona.
 FOLKTV BERLIN, del 2 "Du måste titta i högerspegeln"


Vi träffar Nina & Hansi på Baren Sofia i Kreuzberg, där firas traditionsenligt holländska drottningens födelsedag.


Morgonen därpå följer vi med ut till Falkenberg utanför Berlin, där har Nina sin häst Allegro. Därefter besöker vi, tillsammans med Elsa, Treptower Park,  och det stora sovjetiska krigsmonumentet. FOLKTV BERLIN, del 3

"Folk behöver inte vara så rädda för .."

Hemma hos Nina & Hansi, prat om Schwules Museum (Bögmuseet), och besök på olika konstgallerier. Medverkande: Nina Lekander, Hansi Löfgren, Lill-Marit Bugge & Örjan Wallert.

Folktv´s första direktsändning från Berlin

21/5 2018

Vi åkte till Berlin för att testa hur en direktsändning skulle kunna genomföras. Med 2 iphones, 1 ipad + 1 mikrofon. Switcher Studio heter programmet som vi använde. Där kan man koppla upp iphones och ipads som olika kameror.


Under dagen var vi ute i Berlin för att spela in reportage. Zebylon testade Currywurst i Mehringdamm, och vi intervjuade Carina Wahlberg i Kreuzberg.

 

Kl 21 på kvällen hittade vi en lugn plats vid stranden av Spree, och sändningen gick igång. Stressigt men spännande. Fler direktsändningar följer.


HOTEL