KLICKEN HETER MMD

Säsong 1      playlist


Här är de två första säsongerna av "Klicken heter MMD". En dokumentär webbserie om medlemmarna i hiphopkollektivet MEKK MY DAY (MMD). Det handlar om vänskap, kärlek, och om livet självt. MMD´s musik bildar bakgrund och blir ett soundtrack till berättelsen om Mächy, Toffer, Queff, Denniz Prime, TNA, SmoJo, Östblockarn och Martin Zamora.

KLICKEN HETER MMD

Säsong 2      playlist

Några röster om "Klicken heter MMD"


" ...dokumentären är bra. Den är naken och verklig och handlar om killarnas liv. De gör musik, de jobbar och käkar fryspizzor. Påminner lite om Danne & Bleckan som tidigare gick på SVT. Tatueringskillarna. Men den här serien handlar snarare om hur det är att kämpa som rapmusiker, utan att direkt kunna leva på det.

Dokumentären visar att raplife inte bara är ett räkmackeliv. Om nu någon trodde det. De flesta etablerade artister på den svenska hiphopscenen har gjort sina hundår."

Jons Hiphopblogg, UNT.se


Kommentarer på youtube/twitter:


"Gillar gillar Klicken heter MMD! Ovanligt avskalat och äkta. Blir berörd och peppad på samma gång. Dessutom härliga killar, tunga historier men så mkt energi.


"en modern Dom kallar oss Mods"


"Oj va bra. Lite lagom vemodigt. Om hur livet är, jag vill se mer!  Ett program som skildrar "nuet" känns det som, ni ska inte komma fram till nåt, utan bara vara med."